Cleaning kit ActivePlus

Namjena: Cleaning Kit ActivePlus namjenjen je za čišćenje jako uprljane pigmentirane kože.

Nije pogodno za anilin, nubuk ili antilop kože.

Primjena: kožni namještaj (sjedeće garniture, stolice, naslonjači), kožna unutrašnjost i autosjedala u Vašem automobilu, kožne jakne i slično.

 

Ako dugo niste čistili kožne sjedeće garniture, autosjedala ili stolice u koži, dolazi do zaprljanja od masnoća i prašine koja začepljuju pore na koži, te ona više ne može disati. Zaprljanja su najizraženija na samom sjedištu, rukonaslonima i naslonima za glavu. Raznim agresivnim sredstvima možete izazvati pucanje zaštitnog filma (laka) te ljuštenje boje sa kože. Rješenje je Cleaning Kit ActivePlus koji je rađen na bazi sredstava za štavljenje i može se koristiti za sve vrste pigmentiranih koža osim anilinske, nubuk, velur ili tzv „divlje“ kože. Osobito je pogodan za uklanjanje masnih mrlja, a može poslužiti i za uklanjanje mrlja prenešenih sa tekstila (npr sa jeans odjeće).

U setu je sadržano:

225 ml sredstvo za čišćenje (Cleaner ActivePlus)

Spužva

Četka

Krpica

Uputstvo za uporabu: Prije uporabe protresti bočicu. Sredstvo nanijeti na spužvu i stvoriti pjenu na njoj (nekoliko puta stisnuti spužvicu u šaci), te laganim kružnim pokretima obraditi uprljanu površinu od šava do šava. Za teža zaprljanja, omotati mekanu krpu oko četke, nanijeti sredstvo na nju i lagano trljati kožu na ovaj način.

Nakon toga isprati spužvu i njome prebrisati kožu. Mekanom krpom osušiti kožu. Ovaj postupak po potrebi se može ponoviti. Koristite destiliranu vodu kako ne biste stvorili naslage kamenca na koži.

Nakon postupka, preporučamo da na kožu nanesete LCK kremu za njegu kože iz sastava seta KERALUX.

Gdje možete nabaviti ovo sredstvo:

Lesnina H: Čakovec, Varaždin, Zagreb, Rijeka, Dugopolje.

Sked, Piškorevci

https://youtu.be/FQ27RBv0aug

Odgovori