Čistila za namještaj

Suradnja sa njemačkim proizvođačem čistila “LCK” posredno započinje 2008. godine. Do tada smo imali konstantne upite krajnjih kupaca i prodavača o načinu održavanja sjedećih garnitura presvučenih kožom ili štofom.

Kako smo svojim kupcima željeli ponuditi najbolju opciju, izabrali smo baš ovoga proizvođača. Naravno, njima je proizvodnja čistila za ojastučeni namještaj samo jedan mali segment iz ponude. Nabava se vršila preko posrednika, ali smo uspjeli na tržištu etablirati nekoliko artikala. Daleko najbolje se pokazao “Kerasoft”, sredstvo za redovito održavanje kožnih sjedećih garnitura. Nakon njegovog “umirovljenja” tu konstantu održava “Keralux” koji se nudi u dvije različite veličine pakiranja.

Ulaskom Republike Hrvatske u punopravno članstvo EU, stekli su se uvjeti i za direktnu suradnju sa ovim renomiranim proizvođačem. Tako sada tržištu možemo ponuditi čitavu paletu proizvoda koja sadrži sredstva za čišćenje i njegu štofa, kože (više vrsta), tzv “eko kože”, drveta, kamena…   Dostupni su i specijalizirani setovi za njegu unutrašnjosti Vašeg automobila.

O svemu tome, informirajte se na našim stranicama, a za konkretna pitanja i detalje, molimo da nas kontaktirate.

 

 

 

Odgovori