Sjedeće garniture

Sked je zastupnik FN Extraform za područje tržišta RH i BiH. Sa suradnjom započinjemo 2002. Godine.

Extraform je renomirani proizvođač sjedećih garnitura iz Sente. Sa proizvodnjom započinju 1986. Godine. Trenutno zapošljavaju oko 80 radnika i imaju godišnju proizvodnju odo oko 4000 grt.

Niti jedna sjedeća garnitura nije točno definirana, već je moguće prilagoditi je zahtjevima i potrebama kupaca. Baš zato svaki model ima više elemenata i tako se pretvara u ono što Vi želite. Stoga Vas molimo da kod gledanja prikazanih slika ne stvorite dojam da je u pitanju “kutna” ili “TDF” garnitura. Kontaktirajte nas jer gotovo svi modeli mogu biti izrađeni u kombinaciji koja je Vama potrebna.

Osnovna značajka ovih garnitura je da se pri projektiranju vodi briga o ergonomiji, pa je stoga sjedenje u njima osobiti užitak.

Kupovinom garniture Extraform dobijate kvalitetan proizvod. Osim toga, nakon isporuke naš posao ne završava. Kupci nam nisu samo broj, već brigu o njima vodimo i nakon isporuke. Kod nas imate osiguran servis, rezervne dijelove a isto tako nakon višegodišnjeg korištenja rado ćemo Vašu garnituru osvježiti novim presvlakama, sjedištima i sl.

Kod nas ste osim toga dobrodošli i ako trebate samo savjet o korištenju ili održavanju Vaše sjedeće garniture, ili ako želite samo pogledati i uvjeriti se u to što proizvodimo i nudimo na tržištu. Svaka Vaša posjeta ili poziv nas veseli. Mi smo tu radi Vas…

 

 

 

Odgovori