O nama

“Sked” obrt za posredovanje u trgovini, osnovan je 2002. godine.

 Osnovna djelatnost je zastupanje i posredovanje između proizvođača i salona namještaja. Osim toga, “Sked” se bavi trgovinom na veliko u tranzitu i trgovinom na malo izvan prodavaonica. Posebna odlika je fleksibilnost i dostupnost bez obzira na radno vrijeme ili dan u tjednu.

Odmah po registraciji započinje suradnja sa proizvođačem sjedećih garnitura „Extraform“ iz Sente.  Nedugo nakon toga ponudu namještaja proširujemo suradnjom sa proizvođačem namještaja „Lesnina MI“ iz Skopja.

Navedene proizvođače predstavljamo na tržištima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Uspješna dugogodišnja suradnja okrunjena je tako što smo krajem 2013. zajedničkim nastupom opremili salon namještaja  „Sked“ u Đakovu te tako tržište Slavonije i Baranje oplemenili  ponudom kvalitetne robe.  Istovremeno time smo dobili i izložbeni  salon u kojem su se naši veleprodajni kupci mogli informirati sa novostima u našoj proizvodnji. Nakon pune tri godine, izložbeni prostor je ispunio svoj zadatak i prestao postojati kao takav. Naše zadovoljstvo je tim veće jer smo na ovaj način dobili više prodajnih prostora kod veleprodajnih kupaca.

Uz namještaj u ponudi je od 2008. g. i paleta sredstava za čišćenje i održavanje garnitura presvučenih u kožu, štof ili eko kožu. Navedena sredstva proizvod su vrhunskog njemačkog proizvođača LCK, a osim za održavanje sjedećih garnitura, koriste se i za čišćenje i njegovanje ostalih kožnih i štofanih sjedala ili površina u kućanstvu, automobilima, autobusima, zrakoplovima… Posebna je priča linija proizvoda za njegovanje masivnog namještaja, odnosno površina od punog drveta ili furnira. Imate li na kuhinji ili drugom namještaju ploču od kamena, imamo u ponudi nešto što će Vam sigurno zatrebati. Isto tako, s punim povjerenjem nam se obratite za održavanje namještaja od umjetnih materijala (plastike) ili stakla.

 Iskorak izvan svijeta namještaja započinjemo 2011. suradnjom sa proizvođačem kada i tuš kada, VTG Company iz Sente i njihovim brendom „GilaxSpa“.

Novo proširenje ponude nastupa 2014.  i suradnjom sa proizvođačem poljoprivrednih strojeva i priključaka Botos iz Ade.

“Sked” je obrt za trgovinu i usluge posredovanja raznovrsnom robom. U stalnoj smo potrazi za novim poslovnim partnerima, pri tome poštujući i ne zanemarivajući postojeće.

Jer posao treba biti i zadovoljstvo…

 

Odgovori