Keralux, Care set

Keralux:

Sredstvo za redovito čišćenje i održavanje kože na sjedećim garniturama, autosjedalima, stolicama i sl.

Primjena: kožni namještaj (sjedeće garniture, stolice, naslonjači), kožna unutrašnjost i autosjedala u Vašem automobilu, kožne jakne i slično.

Kod svake kupovine novog namještaja presvučenog u kožu ili automobila sa kožnim presvlakama, susrećemo se sa pitanjem njihovog održavanja. Koža je prirodan materijal na koji je nanesen tanki sloj boje i film (lak) koji tu boju štiti od brisanja ili ljuštenja. Iako prekrivena tim slojevima, koža i dalje nastavlja disati. Zaprljanjem od masnoća ili prašine, pore na koži se zatvaraju i disanje je onemogućeno. Keralux je sredstvo napravljeno da bi se taj problem riješio. Ovo sredstvo se preporuča od strane poznatih štavionica i proizvođača tapeciranog namještaja. Prikladno je za sve vrste glatke kože, kao npr.

– čisti anilin  – kože koje su samo štavljene u bubnju, poznate kao „prirodne kože“,

– poluanilin – kože koje su štavljenje u bubnju i koje su dodatno prevučene slojem originalne         organske boje, te

– pigmentirane kože – kože prevučene slojem neorganske boje

Ovaj proizvod nije pogodan za gamoš, meku uštavljenu kožu, bufalo i druge kože sa slojem dlake.

U setu su sadržani:

  • Blagi čistač  (Soft Cleaner)
  • Zaštitna krema  (Protection Cream)
  • Spužva
  • Dvije krpice

Čistite kožne površine koristeći Soft Cleaner najmanje dva puta godišnje i ukloniti ćete osnovna zaprljanja nastala svakodnevnom uporabom.

Način uporabe: uklonite gruba zaprljanja. Bočicu protresite i nakvasite spužvu Soft Cleanerom. Nekoliko puta stisnite spužvu kako bi se stvorila pjena. Očistite kožu laganim kružnim pokretima. Nemojte utrljavati. Pustite da se dobro osuši, pa onda nanesite zaštitnu kremu (Protection Cream). Time koža ponovno postiže vlažnost i istovremeno gradi zaštitu od prljavštine.

Gdje možete nabaviti ovo sredstvo:

Lesnina H: Čakovec, Varaždin, Zagreb, Rijeka, Dugopolje.

Emmezeta: Osijek, Donji Stupnik, Kaštel Sućurac.

Sked, Piškorevci

Odgovori